Lena og hundene med VM medalje som målsetting

Lena Haugen, Oslo jente som flyttet til Sørskogbygda vinteren 2000. Det perfektet stedet for hundekjøring. Her har jeg 15 topptrente atleter som trenger det beste av det beste for å prestere på toppnivå. Grenen jeg kjører er mellomdistanse og mine hunder er blanding av pointer/vorster/ husky. De har kortere pels og hengeører. Men de er raske og løper distansene vi kjører på løp i stort sett galopp.

Mitt mål for sesongen 2011 er medalje i VM. Topptrente hunder trenger et tørrfòr som kan tilfredstille dere behov. Sportsman’s Pride er et fòr som holder en meget høy kvalitet. Mine hunder løper ikke bare fort, de skinner også. Smakligheten på fòret er topp, og opptagbarheten er meget bra. Hundene digger maten.

Barmark treningen starter jeg med i august og håper så klart at snøen daler ned i November. Jeg gleder meg til å få være en del av The Norwegian Sportsman’s Pride Team. Ta gjerne en titt på hjemmesiden min om dere vil www.fangornsledehundkennel.com

Porthos Trading AS gratulerer Lena med bronse i Barmark NM 8 – spann vogn i helgen 8. – 10. oktober 2010. Arrangementet foregikk i Heradsbygd , Elverum. Vi ønsker hell og lykke i kommende sesong mot VM 2011 !