Team Sportsmanns Pride i Gausdal Maraton 9. – 10. januar 2010

I tradisjon tro går årets første langdistanseløp av stabelen i Gausdal andre helgen i januar. Start og målgang er på Skeikampen i Gausdal Nordfjell, med sjekkpunkt på Astridbekken Skisenter i Vestre Gausdal.

Team Sportsmanns Pride stilte med følgende kjørere i årets løp:
Petter Arnesen, Petter Swift og Trond Ørslien.

Starten gikk i fantastisk vintervær med – 16 grader lørdag morgen og startområdet yret av ivrige hunder og kjørere! Petter Arnesen startet ut som nummer 12, Petter Swift som nummer 29 og Trond Ørslien som nummer 47.

Allerede fra start markerte Petter Arnesen seg i sporet og ledet store deler av løpet. Han ble forbikjørt av erfarne langdistanse kjørere mot siste halvdel men kom inn til Skeikampen etter totalt 13 timer og 10 minutter på en fantastisk 3 plass.

Trond Ørslien avanserte underveis og krøyp oppover på listene under hele løpet og kom inn på en flott 7 plass! Petter Swift som til daglig samarbeider om hunder med Petter Arnesen kjører B-spannet (unghunder) til Swift Huskies denne sesongen kom inn på en 23 plass og er kjempefornøyd med sin egen plassering og hundenes innsats i tillegg til at han er storfornøyd med Petter Arnesens 3 plass med A-spannet.

Svein Nymoen var tilstede under hele løpet som representant for Sportsmanns
Pride
og vil være med på premieutdelingen å dele ut fôrpremier til alle deltagerne.

Sportsmanns Pride takker for innsatsen til teamet i årets Gausdal maraton og
ønsker lykke til på neste løp som er Hallingen den 22.-24 januar i Nesbyen!

Her stiller Per Mjærum og Petter Arnesen til start i åpenklasse – 160 km.