Team Sportsman’s Pride med fullt fokus mot Hallingløpet 2010

Team Sportsman’s Pride medlem Per Mjærum valgte å stå over årets Gausdal Maraton av hensyn til hundene. Værmeldingene hadde gitt uttrykk for sprengkulde i området hvor løpet skulle gjennomføres, og han måtte dessverre ta en avgjørelse senest torsdag kveld før løpet av hensyn til sin arbeidsgiver.

Per trening 2010Men nå ser han fremover og lader opp til årets Hallingløp og at startskuddet for Per’s løpssesong har flyttet seg 14 dager er ikke til bekymring – tvert i mot! Det er bare positivt! Per stiller med et opplagt spann på årets
Hallingløp som går fra Ranten Hotell i Nesbyen/Golsfjellet helgen 22.-24.januar.

Dette er et utrolig trivelig løp i flott fjellterreng med mange deltagere innen flere grener innen hundekjørersporten; nordisk, mellomdistanse og langdistanse.

Per har gjennomført en god langkjøring denne helgen og har tilbakelagt drøye 200 km i Jeppedalens løypenett. Det har vært kaldt, men ikke lavere temperaturer enn -22 disse dagene. Hundene har fått jobbe godt og taklet gjennomkjøringen til terningkast 6. Ingen skader, god matlyst og god arbeidsmoral på hele gjengen.

Her kan dere se noen bilder av Per og hundene:

I tillegg til Per Mjærum stiller også Petter Arnesen til start i dette 160 km lange løpet.

Porthos Trading AS ønsker både to – og firbente god tur når startskuddet går !!