Team Sportsmans Pride med 2 Topp 10 plasseringer i Amundsen Race 2010!

Sledehundløpet Amundsen Race med fellesstart i Östersund i Sverige

Helgen 19. – 21. mars 2010 var det duket for det 420 kilometer lange sledehundløpet Amundsen Race med fellesstart i Östersund i Sverige på fredag kveld. Løpet gikk fra Storsjön, Oviksfjällen over til Ljungdalen hvor det var 3 timers obligatorisk hvile for alle spann. Deretter via Sveriges sydligste isbre Helags videre til Tänndalen med en obligatorisk 6 timers hvile.

Løpet fortsatte deretter via Kärringsjön ned til villmarkssjekkpunktet på Lövåsen / Grövelsjön med 4 timers obligatorisk hvila før alle spann kjørte videre inn i Norge via Femunden, Tufsingdalen, Grådalen og så til mål på Røros.

Team Sportsmans Pride stillte med 2 kjørere i løpet

Petter Arnesen fra Hallingdal og Per Mjærum fra Hurdal. Begge to kjørte seg inn på topp 10 listen, hvor veteranen Petter kom på en suveren 2. plass og Per som var førstegangskjører i dette løpet fikk en sterk 9. plass.

Sportsmans Pride gratulerer begge kjørerne med flotte resultater i årets siste løp!

Best Dog Care Award

Sportsmans Pride stillte opp som sponsor av prisen ”Best Dog Care Award” på årets Amundsen Race.

Team Sportsmans Pride’s kjører Per Mjærum delte ut prisen på vegne av Sportsmans Pride Norge og Sverige sammen med sjefsveterinær Ingrid Wiik Haugbjørg.

.

Prisen ble tildelt den svenske kjøreren Peter Edelbrock

Peter Edelbrock kjørte inn til en suveren 3. plass i årets Amundsen Race som førstegangskjører. I tillegg ble han Svensk Mester og beste førstegangskjører! Peter lå blandt topp 3 under hele løpet, og det er en fantastisk prestasjon som han og hundene har gjort.

Sportsmans Pride i Norge og i Sverige gratulerer med den prestisjetunge prisen, og kan informere at 20 sekker med Sportsmans Pride Professional Formula er på vei til Östersund hvor Peter bor til daglig sammen med sin kone og deres 12 hunder.