Kontakt oss gjerne for referanser

Sportsman’s Pride Super Premium

Sportsman's Pride - HundefôrMange er de eiere av hund og katt verden over som verdsetter Sportsman’s Pride som sitt beste fôr!

En rekke kunder i Norge og Norden for øvrig har samme mening. Et fôr av meget høy kvalitet – trolig det beste som finnes på markedet.

Med et slikt kvalitetsstempel gitt av våre kunder settes store krav og utfordringer til oss som importør og leverandør.
Våre kunders meninger, ønsker og behov ble lagt til grunn når Sportsman’s Pride skulle utvikles videre i samsvar med lisensproduksjonen i Europa.

Sportsman’s Pride – med omtanke for best mulig resultat

Vi satte store krav til kvalitet, krav til bruk av naturlige råvarer og ingredienser – videre at produsent kunne vise til lang erfaring med produksjon av kvalitetsprodukter.
Dessuten ønsket vi en produsent med interesse og forståelse for miljøvennlig produksjon, de måtte ha sunn økonomi som sikrer stabilitet og dessuten måtte alle godkjenningskrav gitt av myndigheter være i orden og på plass. Selvsagt er det også meget viktig at de selv har et merke de står bak og vil forsvare som en seriøs aktør. Vi ønsket ikke å gå for ”en supermarked produsent” som kun satser på å ha flest mulig merker under sin paraply uten ansvar for – og interesse for eget produsert merke.

Du er trygg med Sportsman’s Pride

Sportsman's Pride - Hundefôr og KattefôrDet er en glede for oss å informere om at vi har lykkes i våre mål – kunder av Sportsman’s Pride skal vite at de fortsatt får et fôr som trolig er det beste du kan finne til din hund eller katt.
Innen vi startet opp med full produksjon ble det kjørt test av alle fôrtypene i vårt sortiment.
Fôret ble distribuert til en rekke hund og katteeiere . En rekke forskjellige hunderaser testet ut fôret – likeså både katt – og kattunger.

Resultater ble loggført og vurdert fortløpende ut fra utarbeidede kontrollskjemaer.
Resultatet av testen var som forventet – Sportsman’s Pride er utviklet videre til beste for våre kunder. Av en rekke fordeler vil vi fremheve suveren smak, kun naturlige ingredienser, de beste råvarene, ingen fargetilsetninger, riktig balansering og sammensetning.

Prøv Sportsman`s Pride til din hund og katt – du får en vellykket opplevelse !

Life Quality

Kontakt oss gjerne for referanser .