DOGS4ALL – Norges Varemesse, Lillestrøm 28. og 29. november 2009

getImageSammen med Fritidshunden og teamet til Trine Sundhagen rigget vi monteren fredag 27. november 2009.

Det var spennende å se hvordan publikum ville ta i mot vårt ” nye ansikt ” sammen med en av våre aktive forhandlere.

Ikke bare samarbeidet vi – og hadde felles stand / monter med Fritidshunden. Nytt var også vårt produktspekter som på lisensbasis er flyttet til Europa. Det Amerikanske fôrmerket Sportsman’s Pride er nå bedre innarbeidet på det norske markedet enn noen gang.

Det er gledelig å registrere at våre kunder og våre forhandlere kun har positive tilbakemeldinger på at produksjonen er flyttet til mer ”hjemmelige trakter”. Det er entusiasme, glede og trygghet, og noen av de mange fordelene kan oppsummeres som flg. :

Våre kunder tilbys ferskere fôr med lengre holdbarhet – fôret inneholder kun naturlige råstoffer – råstoffer som også brukes til menneskelig føde – det er ingen kunstige smaks -/ og – eller fargestoffer – fôret er garantert fri for GMO – det produseres ved en av de mest erfarne og ledende produsentene i Europa hva gjelder super premium fôr av meget høy kvalitet. Sportsman’s Pride har således fortsatt særdeles høy kvalitet – dessuten økt trygghet for kundene da det til enhver tid garanteres å være i samsvar med lover og retningslinjer som gjelder i Norden og Europa for øvrig . Dessuten er prisen særdeles gunstig, og for å sitere en av de mange kundene som besøkte oss på messen;

” Om mulig har vi et enda bedre produkt enn tidligere – og dersom vi tar pris i betraktning finnes det intet bedre alternativ på markedet. Å benytte Sportsman`s Pride gir klare fordeler både for to – og firbente ”

Vi hadde et eventyrlig besøk både på lørdag og søndag. Vi takker våre eksisterende kunder og forhandlere for hyggelig besøk. Samtidig takker vi alle nye interessenter –hundeiere, kenneler og potensielle forhandlere som ønsker å stifte nærmere bekjentskap med Sportsman’s Pride – kanskje det eneste hund – og kattefôret som er i stand til å kombinere et topp Super Premium Fôr til prisen av ”vanlig fôr”.

Vi beklager at vi allerede lørdag gikk tom for prøveposer – vi hadde aldri regnet med at det skulle være kø hos oss fra morgen til kveld. Det er særdeles hyggelig å oppleve den enormt store interessen for Sportsman’s Pride.

Om du var en av de som ikke fikk med deg prøveposer må du bare kontakte oss slik at vi kan ettersende det fra lager.

Dogs4all er den desidert største utstillingen i Norge, og det drar således en rekke aktører og deltakere fra andre land. Vi har en rekke besøk fra våre naboland Danmark, Finland og Sverige. Disse fikk informasjon om at Danmark er godt i gang med Sportsman’s Pride salget – Sverige fikk sin første trailersending forrige uke og Finland står for tur med introduksjon av det Amerikanske merket i nærmeste fremtid.

Alt i alt en meget positiv, innholdsrik og spennende weekend.

Vi takker dere alle, og benytter anledningen til å ønske dere en god jul og et givende nytt år.

Med de beste hilsninger fra oss i Porthos Trading AS.