Lisensproduksjon i Europa godkjent av Sunshine Mills Inc.

Sportsman`s Pride Super Premium videreutvikles for fortsatt å ha best mulig kvalitet.

usaSportsman’s Pride er et anerkjent amerikansk fôr med særdeles høy kvalitet. Gjennom generasjoner har Sunshine Mills Inc. i USA vært ledende innen bransjen i sin forskning, utvikling og produksjon av utsøkt fôr til hund og katt verden over. Sunshine Mills Inc. rangeres som verdens 6. største produsent med en daglig produksjon i området 600 tonn og en omsetning pr. år i størrelse NOK 4 milliarder!

Man kan trygt si at Sunshine Mills Inc. som Produserer Sportsman`s Pride er en av de virkelig tunge aktørene i verden.

Amerikanerne anser nedenfor nevnte kontroller fra Europa ( EU ) som ” noe utidig ”. Flere mener det er handelshindre mellom verdensdeler og land som har gode relasjoner. De skulle gjerne sett at lover, regler og prosedyrer hadde vært ensrettede verden over. På den måten kunne alle hatt samme regelverk og prosedyrer å forholde seg til. Mulig blir det også slik på lengre sikt ?

Sunshine Mills Inc. med Sportsman`s Pride har til enhver tid hatt alle sine eugodkjenninger i orden, ei heller er det brukt råvarer og ingredienser som ikke tilfredsstiller europeiske og norske regler. Pr. dato er de godkjent til langt ut i 2010, og planen var å fornye dette ytterligere. Et annet alternativ var å lisensprodusere fôret i Europa.

De europeiske krav og bestemmelser kan avvike noe fra de amerikanske. Det kan innebære at ingredienser som kan benyttes i amerikanske fôr ikke aksepteres i Europa. Enkelte genmodifiserte råvarer ( GMO ) er eksempler på slike forhold. I tillegg til dette forlanger eu årlige kontroller av så vel fôrproduksjon som produksjonsfasiliteter via egne ” utvalg / komiteer ” som foretar kontroller ute hos produsentene i bla. USA.

Porthos Trading AS har importert og distribuert Sportsman`s Pride i Norge siden 2003. Vi fikk nå muligheten av å forhandle med fabrikken om rettighetene for Norden. Det var ekstra gledelig at fabrikken viste oss stor tillit ved å tildele oss rettighetene for det velkjente og anerkjente fôrmerket Sportsman`s Pride.

norskdansksvenskfinishislandsk

.

En rekke store produsenter i Europa kom nå på banen for å tilby sine tjenester. Det var et nært samarbeide mellom de europeiske produsentene, Porthos Trading AS og Sunshine Mills Inc. i USA.

Råvarer, resepter, sammensetninger og kvalitet ble sjekket. Det ble lagt stor vekt på å velge en produsent som kunne tilby høy super premium kvalitet. En produsent med ressurser, vilje og kompetanse til et langsiktig samarbeide der løpende produktutvikling og best mulig kvalitet var i fokus.

Fokus på kvalitet, omtanke og trygghet

Etter å ha foretatt nøyaktige undersøkelser av både produkter og selskaper ble en av de eldste og mest erfarne produsentene i Europa valgt ut som samarbeidspartner. En produsent som i generasjoner har utvist meget stor kompetanse, vilje og evne til å være blant de ledende i bransjen. En produsent som utviser seriøsitet, forståelse og omtanke til beste for deg og ditt kjæledyr.

Du kan stole på resultatet

Valget av riktig produsent sikrer fortsatt den absolutt beste kvaliteten for kunder av Sportsman`s Pride. En kvalitet som kjennetegnes av suveren smak og nødvendige næringsstoffer ut fra de beste råvarer som finnes. Bedre ingredienser gir bedre resultat. At vi i tillegg også tilbyr best prisen sett i relasjon til kvalitet gjør Sportsman`s Pride til et fornuftig valg for deg og ditt kjæledyr.

Life Quality