Markedsinformasjon

Porthos Trading AS er stolte og fornøyde med den meget positive utviklingen vårt fôr har på det norske markedet.

En slik utvikling hadde ikke vært mulig uten en flott innsats av våre Forhandlere, bevisste kunder og et førsteklasses produkt til riktig pris. Du får litt ekstra når du velger Sportsman’s Pride.

Vi arbeider løpende med å optimalisere våre produkter . Samtidig vurderer vi til enhver tid nye produkter til vårt sortiment . En ufravikelig forutsetning er at kvaliteten skal være best mulig.

Pr. dato har vi fem varianter av Sportsman’s Pride Super Premium hundefôr , samt Professional Super Premium kattefôr. I sortimentet inngår også våtfôr / hundepølse av særdeles høy kvalitet  og hundekjeks. Sportsman’s X-tra våtfôr har lang holdbarhet og behøver ikke fryses.

Vi tilbyr således et alternativ  til alle typer hund og katt – uansett alder.

Ut fra etterspørsel introduseres et light/senior hundefôr i nær fremtid. Selvsagt vil også dette fôret  ha Super Premium kvalitet med høy smakelighet og riktig sammensetning. Ingredienser er  naturlige råvarer av særdeles høy kvalitet.

Som kjent har vi siden vi startet med  lisensproduksjonen i Europa benyttet oss av de amerikanske sekkene. Dette etter avtale med de amerikanske eierne og etter godkjenning fra mattilsynet i Norge.  Riktig innhold / formula spesifiseres via stickers på sekkens bakside.

Fra 1.september da innførte EU nye krav til merking og spesifikasjon av bla. hund og kattefôr. Norge følger i stort disse reglene via EØS avtalen . Både produsent og vi har vært klar over dette og således forberedt oss både vel og lenge . Det innebærer at vi nå endrer stickersene slik at de er i samsvar med de nye reglene.

Tilpasning og endring i forhold til nye krav og regler gjelder selvsagt alle produsenter og leverandører i Europa.

Nye sekker med noe endret design vil introduseres om få måneder. Vi beholder de forskjellige grunnfargene gul , blå , rød , grønn og lilla . Kattefôret vil også ha samme farge  på sekken.

De nye sekkene vil introduseres i takt med at nåværende sekker sluttselges. Både hva gjelder nye stickers og nye sekker konfererer vi løpende med produsent og mattilsynet slik at vi til enhver tid er i takt med eksisterende – og fremtidige regler og krav.

Dette til informasjon idet vi fortsatt ser frem til å levere hund – og kattefôr av høy Super Premium kvalitet.  Sportsman’s Pride  – kanskje det beste fôret på markedet.  Prøv , og bli overbeviste !

God høst !

Med vennlig hilsen

oss i Porthos Trading AS