Om oss

Porthos Trading AS ble stiftet i 2003.

Ordrekontor

Ordrekontor i Skiptvet

Selskapet importerer og selger fôr til hund og katt  gjennom registrerte forhandlere.

Vårt ordrekontor er lokalisert til Skiptvet kommune i Østfold. I tillegg til å være ordrekontor er det også tilrettelagt for showrom og utsalg.

Vi har siden oppstarten i 2003 importert og distribuert det amerikanske kvalitetsmerket Sportsman`s Pride.

Fra høsten 2009 ble det forhandlet frem avtale om  å lisensprodusere fòret i Europa. På den måten vil vi til enhver tid kvalitetssikre fôret hva gjelder ingredienser , sammensetning og resept i forhold til liggende regelverk i Europa.

Porthos Trading AS er tildelt rettighetene for Norden.

I samarbeide med fabrikkene i USA er det valgt en av de mest erfarne og ledende produsentene i Europa.En produsent som gjennom generasjoner har vært banebrytende og ledende gjennom å tilby fôr av meget høy kvalitet.  Således ivaretas og utvikles Sportsman`s Pride videre med sin velkjente serie av Super Premium fôr til hund og katt.

Service og kvalitet i alle ledd.

Ved siden av å tilby fôr til hund og katt av særdeles høy kvalitet er det også ønskelig å kvalitetssikre våre rutiner fra bestilling til levering.

Vi  samarbeider med Norlines i Fredrikstad som via sitt lagerhotell ivaretar  og effektuerer våre ordrer direkte til forhandlere og sluttbrukere  rundt om i Norge. Varene distribueres med bil  eller båt avhengig av leveringssted.

Båttransport med Norlines lasteskip prioriteres der det er praktisk mulig. På denne måten tilbyr vi effektiv ,  miljøvennlig og tilrettelagte rutiner for en trygg og pålitelig levering.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål.

Ordrekontor - Produkter

Ordrekontor

Ordrekontor - Møte

Ordrekontor

Lageret

Lageret

Lageret

Lageret

Lageret

Lageret

Lageret

Lageret